« Terug - Praag

Lesbische Show

Inbegrepen

  • Ongeveer 15 minuten durende uitvoering van 2 vrouwelijke exotische danserressen


Tijdsduur: 15 minuten
Aantal personen: 1 - 30
239 € / Groep

Als een gewone stripster niet genoeg is voor je vrijgezellenfeest in Praag, dan hoef je niet verder te zoeken want deze sexy lesbische show is een ultieme keuze voor je vrijgezellenweekend. Laat 2 bloedmooie stripsters een spetterende show neerzetten, speciaal voor jouw groep. De sexy show van 15 minuten kan worden uitgevoerd in je appartement/hotelkamer, privé accomodatie of eventueel op een nader te bepalen locatie. Je groep zal genieten van een spectaculaire show door twee sexy exotische danseressen in volledige privacy. Dit soort activiteiten kunnen je feestweekend in Praag buitengewoon en onvergetelijk maken.

Geniet van een verbluffende show van een exotische danseres en mocht je willen, dan kan je dit ook toevoegen aan andere vrijgezellenactiviteiten zoals een limousinetransfer of een VIP-shuttle. Mooie dames zijn altijd een geweldige aanvulling op elk vrijgezellenfeest in Praag. Als één sexy stripster niet genoeg is, kun je meerdere danseressen laten optreden op je vrijgezellenfeest. De vraag naar deze show is groot, dus informeer tijdens het boeken bij onze klantenservice.

ALS EEN GEWONE STRIPSTER NIET GENOEG IS VOOR JE VRIJGEZELLENFEEST IN PRAAG IS DEZE SEXY LESBISCHE SHOW DE PERFECTE KEURZE OM TE BOEKEN VOOR JE VRIJGEZELLENFEEST.