« Terug - Praag

Tank Rijden

Inbegrepen

  • Je wordt opgehaald bij je hotel
  • Privé vervoer
  • Simply Adventures Gids
  • Ongeveer 15 tot 20 minuten rijden in een tank
  • Biertje per persoon


Tijdsduur: 180 minuten
Aantal personen: 10 - 30
69 € / Persoon

Of je nu een liefhebber van oorlogsgeschiedenis bent of gewoon een persoon die graag unieke dingen probeert, je zult het zeker leuk vinden om passagier te zijn in een militair voertuig op het slagveld. Een getrainde instructeur neemt je mee in een tank, zodat je kunt genieten van een uniek rit in een tank.

In een tank zitten is een zeer unieke vrijgezellenactiviteit en je kunt het niet in elke stad doen. Deze rit duurt ongeveer 20 minuten en iedereen in je groep wordt na de rit getrakteerd op een rondje Tsjechisch bier. Om in een tank te rijden, is je vrijgezellenweekend in Praag. een geweldige kans om dit uit te proberen. Als je op zoek bent naar een unieke ervaring, overweeg dan deze activiteit bij het organiseren van een vrijgezellenfeest.

De tankrit is een zeer unieke ervaring en ideaal als je eens iets anders wilt proberen tijdens je vrijgezellenweekend in Tsjechië. Als je interesse hebt om met de tank te rijden, laat het ons dan weten. We kunnen aan dit verzoek voldoen, maar er wordt een toeslag in rekening gebracht.

 

DE BESTE KEUZE VAN SIMPLY ADVENTURES IN PRAAG